Sokszor készítettem tonhalkrémet, de mindig tejföllel. Ezúttal tejmentes majonézzel váltottam ki és pirított kenyérrel tálaltam az én drága kisfiam kedvéért. :)
Hozzávalók:
1 tonhal konzerv (185g)
5 p. ek. tejmentes majonéz
1-2 ek. mustár
pár szál snidling
kevés petrezselyem
1/4 fej hagyma
3 kemény tojás
1 ek. kapribogyó vagy 1-2 savanyú uborka
só, bors
Elkészítés:
A hagymát, snidlinget, kapribogyót (vagy ízlés szerint savanyú uborkát) és a petrezselymet vágjuk apróra. Tegyük késes betétű robotgépbe a leszűrt tonhalat és a tojást. Adjuk hozzá a majonézt és a mustárt, majd az előzőleg felaprított ízesítőket. Turmixoljuk krémesre a robotgéppel, majd sóval borssal ízesítsük tovább. Ízlés szerint ha kell adjunk még hozzá mustárt, majonézt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése